Lycka är;



att cykla för första gången utan stödhjul! :)

MOTORSÅGEN ÄR IGÅNG


GGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHH

FRIDAY

Sitter hos Mama och har nyss ätit Tacos och sen blåbärspaj. Är något mätt! Och så är mormor & Arne här och David. Alla håller på att gå mig på nerverna. ''JAG E FAKTISKT SJUK, LÄMNA MIG I FRED!!!''
Åkte hem med en tidig buss idag, tror jag har fått migrän. För har en dunkade huvudvärk och känner mig spyfärdig hela tiden. Inte kul.
Nu ska jag vänta på att David ska dricka klart kaffe sen blir det nog se film :)


22;50



Mådde jätte illa i natt! Så det blev ingen skola idag för min del, även fast jag var påväg att kliva upp sa pappa NEJ. Så istället blir det att fara imorgon. Och det ska jag verkligen!! Kan fan inte missa mer. Och veckan har gått fort. Känns som om jag inte ens är värd att ta helg för att jag inte gjort något nytta. Har bara legat under täcket och sett ovanligt sjuk ut *hehe.
Nu ska jag packa min väska, för i morgon efter skolan ska jag till mor min! ♥

It must be hard to understand that..

Har just hållt på att joxa i mitt rum. Har hängt upp lite bilder. Men ska börja ta med kameran lite överallt så man får MER bilder! :)
I morgon blir det skola för min del, ha missat nog mycket denna vecka. Så kan ej missa en dag till, även fast det hade vart skönt att ligga i morgonrocken i morgon med.. NEJ, skola var det. Och nationella hade vi tydligen. Tur att man kan allt så man slipper vara orolig för sånt ;);)
Och förövrigt är det ingen Grey's idag! :'( för den där jävla hockeyns skull. Jag har slutat gilla hockey. Oj juste, har aldrig gjort det heller! MWAHA.


för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt

Helgen gick fort. Fredag var det då bastukväll, bastade & drack öl ;)  På lördag skull David köra åt Löken. Så var med dom ett tag & snurrade runt råne & Töre. Men vart less att åka bil. Så drog till Johanna och umgicks med nå folk och spela nå tvspel. På söndag hade jag svin hög feber och orkade knappt röra mig! Så gårdagen bestod endast av sängen, tvn & isglass.

Idag blev jag hemma från skolan, ha mått lite bättre. Men inte är det mycket.
Såg Allt för min syster idag. Den var något bra, fick gråta några skvättar också.



Gotland



Nu har mamma bokat boende osv. på Gotland åt oss!! Så det bär av dit i sommar. Något jag längtar! :)

I'm so scared that I'll miss you. So afraid of being alone.



Dessa soligar dagar har endast bestått av att sitta utanför (& på ;)) skolan i det underbara vädret & all underbar musik som man fått hääärliga sommarkänslor av! Det känns verkligen att sommaren är på gång nu.
Hade det inte varit för mina humörsväningar hade jag vart på toppenhumör just nu!! :)

Skoldagarna har gått fort och snart är det fredag igen. Vi skull nog ha bastukväll, fast är inte allt för peppad till det.. AJA

Jäääj



Dagen har vart seg, iaf i början :)
När jag kom hem blev det mat och sen Grey's. Och nu är det sååå spännande! Vill bara ha morgondagens avsnitt NU. Aja, nu ska jag nog dra ut en sväng så jag inte somnar på plats! :D

I miss you so,

Helgen har varit rolig, på lördag hämtade Josse & Peter oss hos David. Det bärde av till Vitån där det var skotercross. Matte körde, det gick väl sådär, men bra för att aldrig kört tidigare.
Senare på kvällen for jag & David till Peter i rörbäck och grillade och började dricka. Sen blev det en bilfylla, vart lite överallt. Slutade med MAX ♥♥

Nu sitter jag på skolan, har mega tråkigt. Orkar fan heller jobba, njjee.. Nu är det bara sex timmar kvar av skola!! Är trött och hungrig och vill hem. Bara det blir sol under dagen så blir jag nöjd. Annars kan inget mer gå snett :)

 


Helg!

I morgon blir det skotercross i Vitån och sen på  kvällen blir det årets första grillkväll. För min del blir det ingen alkohol! Nejnej, tråkigt värre. Men får väll stå ut!



Tumblr

-


-



The end of my road is just too far away.

Gårdagen; 10+ grader ute & tefat






Påsk

Har just ätit en stoor påskmiddag med släkten :) Är proppmätt!!

Jack Sparrow




Sitter och ser på Pirates of the Caribien 2 som går på kanal 5. Bredvid mig är ett påskägg fyllt med godis & 1 liter Trocadero. Och att Johnny Depp är såå snygg hör ju inte till nackdelarna ;)


.

Lost in a daydream of blue
And I feel so free
And then It's like I fall from the sky
Everything that I see is you
And you should know that I'm
Thinking about what you said
When you held my hand



Och så var det April då..

Påskdansen igår, ett ord - roligt. Sen finns det inte mycket mer att säga om den kvällen. Jag har fortfarande ont i fötterna. Aldrig mer högklackat på något sånt där!

Idag har jag varit hurtig - städat hela rummet, vart ute med vilma, lagat mat, diskat & hm... Kanske inte var så mycket men känner mig verkligen duktig.
Alla verkar vara på skotercrossen så tror jag ska tvinga David hit en sväng. Och sen blir det nog soffan resten av kvällen, känns välbehövligt.
Imorgon drar jag mot Luleå :)



Jag & Evve på skolan för någon dag sen ;D

RSS 2.0