Blondin, så fin!



Idag fick jag ett stort sug av att försöka bli blond.. igen! Denna gång med hjälp av slingor.
Men nja, nu har jag just fått bort det slitna. Är inte sugen på en risenbuske igen. Nejnej!
HJÄLP MIG NÅGON?? (Säg att jag inte ska göra det.. Kommer ändå ångra mig ;))

Scrubs



Scrubs + kinamat  ♥


Kinamat

Min mamma överaska mig med kinamat idag. Otroligt gott! Så nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, är så mätt så orkar knappt röra mig. Ska alldeles snart fylla badkaret och ligga & flyta ett tag och invänta svar om det blir cruising ikväll eller inte :)

Så var det lördag.. igen!

Ja, lördag. Var väll som tänkt att det skulle blir cruising ikväll. Men det blir nog inte av. Fast ska dra iväg med bussen mot mamma. Mysa med henne, medans alla andra super gärnet..

Förövrigt luktar det avlopp i källaren :(

Jag hörde att....

"Den som går oskadd genom ungdomsåren blir aldrig en verkligt vuxen människa."

Vi får hoppas det stämmer.

franska

Jag har franska & vikarie = inget gjort! Orkar fan inte.
gårdagen var jag med Sara & Fanny och ssen med Sara & massa folk. Sen kom David och vi drog hem och möööös! Somnade vid tolv, otroligt nog tog jag mig upp vid 7.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske drar till mama, eller så är jag i Töre och umgås med folk. Det återstår att se senare.
Lördag blir det lulecrusing med Peter&Josse och David. Blir mest troligt att dricka, om jag får tag på nå :)

I need some LOVE


!!

HAT TILL KALIX!

lycka

Jag fick just en varm känska i kroppen. Ett leende spreds sig på mina läppar.
Jag kände lycka. Inte av någon speciell anledning, vart som plötsligt otroligt glad.
Skönt! Då humöret inte varit på topp alltför ofta nu :)

Cause when I leave for the night, I aint coming back.

Fick vara ledig idag  eftersom vi bara hade utedag. Skönt. Sov hos David igår natt, vakna vid tio och drog mot Luleå. Jag drog till mamma en sväng, har saknat henne så mycket ♥

Finns itne mycket till ord...

TANDVÄRK!

Nu börjar det närma sig härliga 19 grader i mitt rum! Hade 15 då jag kom hem. Vilket inte uppskattades.
Snart börjar Wallander - mörkret. Det blir att lägga mig under täcket och försöka få upp värmen.
Idag har jag knappt kunnat äta PGA tandvärk :( Inte mysigt!!! Hade även kalas, jag satt och kolla på då alla andra tröck i sig go fika. Håå.. hoppas det går över till i mrn.



Knäppte denna bild för någon dag sen. Vart otroligt nöjd :)

.


LeLove

TREVLIG HELG!



För det ska då jag ha!
Ikväll är det fest hos mig. Eller ja, min kära bror fyller 19 i morgon så han skull ha partaj.
Blir att supa & slåss ;)
Hoppas bara på en huvudvärks fri dag i morgon, för det lär bli att jag ska städa. Aja PUSS

I want to be free like a bird

Mmh, idag på skolan hade vi fokus dag. Jag började med No och det slutade att det blev att göra hela No grejen under dagen. Skönt att den är borta iaf. Fast allt som jag har huvudet just nu handlar om kloning och stamcellsforskning, även fåret Dolly. Vars cell kom från ett bröst på ett annat får. Ganska ironiskt att det fick just namnet "Dolly"!
Efter vi slutat hamnade jag hos min käre mor. Och hon bjöd på god kyckling & bulgur+sallad till och även förhoppningar om ett gympass. Som aldrig blev av. Däremot drog vi solariumet i stan, efter köpte vi en semla och tryckte i oss.

I morgon har vi hemstudiedag (läs;ledig). Så jag stannar i Luleå tills min pojkvän kommer med hans nya bil (som jag kan in&utan till nu även fast jag inte har sett den!!!)och hämtar mig. Sen bär det nog i väg till Kalix,
Kyss&smek ;)


Bilden är tagen för ca ett år sen.. saknar er..

I'll get him hot, show him what I got.

Andra dagen jag är sjuk. Igår låg jag mest under täcket och hade ont i magen och önskade mig en flottig hamburgare med strips & smältost. Mmmmh, säger jag bara. Fast det blev en ännu flottigare pizza istället. Jag gillade det men min mage sa nej! Efter det fick jag ligga och ha ont i magen hela kvällen.. Men det var värt det.

När jag är sjuk så är det vanligaste att jag drömmer en mardröm under natten. Inatt drömde jag att David hade varit otrogen. Och jag tror att jag skrek i verkligheten. Ska höra med pappa då han kommer hem. Det skulle inte förvåna mig, så sur jag var!!! Om jag någonsin har varit sur så var det inget jämfört med det..

Nu ska jag koka en varma koppen och slå igång någon film.

Fånga duvan!


ALLA ♥ DAG!

Gårkvällen började sämst, fast sen kom Sara&Matte och hämtade upp mig. Så började jag & sara att dricka smått i bilen. Sen drog bara jag vidare till vitå. Där det inte hände allt för mycket heller. Fortsatte till Högsön på 50 årsfest (???). Satt i bilen mest. Sen drog jag & David hem till mig och bastade och drack öl. MYS!

I dag är det som sagt alla hjärtans dag. Tyvärr har jag inte blivit så mycket uppvaktad. Fick en puss på morgon och sen fick jag vara nöjd ;) ääh.. gör inte mig nå! Har vart och firat farmor med smörgåstårta & nå bakelser. GÖTT.

Solsken!

Igår var det  fredagsmys med Evve & sen kom david så for jag och sov där.
Vaknade typ klockan 10 idag, for hem typ 11 for David skull på nån hockeybana & fixa&dona. Så nu ska jag själv ut på isen med vilma och systemkameran. Det är bara ett mysterium hur jag ska få med mig mitt stativ. ar det nog i en kälke baki. HAHA :) Bilder kommer sen!

Tacos

Är bjuden på tacos hos grannen aka faster. Mycket mys! Och min mage skriker just nu efter MAT! :)

Startsida


Hur söt är inte denna figur som träder fram på min startsida på firefox :) I LIKE!♥

kalixx

Kalix på cirkus en timme med Evve. Det var som ett tag sen! Men kan väl säga att när man kommer hem därifrån vill man INTE tillbak!! ;D





nu;



Nationella Svenska i tre timmar.. Känner mig inte allt för pigg för det!

Fick min efterlängtade semla idag!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


The fact is if we didnt have stupid thoughts we'd have no interesting thoughts at all








Jag diggar diesels vår & sommar kampanj!


Smoothie



Ska tillaga en smoothie nu bara för att jag kan! Fick någon smoothie maskin som min far så fint kallade det av farmor idag. Första gång jag gör min egen. Återstår och se hur detta slutar.

9 Februari

Härligt lite grader ute, men ändå fryser jag?! Nog för att det är först vid typ 2o plus grader jag är helt nöjd.
Idag hade vi nationella, det gick ganska bra. Hoppas jag.. Skrev så länge man fick. Och när det var tio minuter kvar fick jag otroligt skrivkramp. Ajaj! Sen gjorde jag ett No prov. Trodde jag ska faila rejält. Sussie rättade det direkt och det visade sig att jag fick VG. Vart otroligt nöjd!! Efter jag gjort dom två proven så slutade jag. For hem med tolvan. Har städat, diskat, gjort upp eld & städat lite till! Sen åt jag hemma gjord pizza med massa gurka och aoili till. Godare lunch än vad de var på skolan iaf. Det var någon äcklig blek korv med potatis mos!!
Jag och pappa hade ställt in oss på att det var fettisdagen idag. Vilken besvikelse de blev på jag googlade det! Fast jag skrev åt pappa att vi ändå kan fira det.. Lite i förväg bara. SEMLOR ♥

7 februari

Jag kom just hem till mamma. Gick från bussen idag, på otroliga 13 minuter. Kunde knappt tro det själv. Så nu är jag nästan helt slut. Jag ska nog söka upp någon film och ligga och slö glo på tvn resten av kvällen.

Är ledig i morgon, så det blir att sova här. Ska upp tidigt och klippa mig i stan. Välbehövligt må jag säga! Sen ska jag lura med mamma på någon affär ;)


Det var förövrigt otroligt fint väder ute idag, gick ut med vovven en halv timme. Otroliga -9 grader.. GÖTT

Sometimes, all I want to do is run away and never look back.




Har inga ord.

Har inget humör till att skriva. Kvällen består av tv tittande tills man kanske får ett värdelöst samtal.. Hoppas på att det aldrig kommer.

When you, kiss me, oh, I feel I must I have you.

Skolan idag rullade på som vanligt. Gick ganska fort även fast man slutade 3 idag. I morgon hoppas jag min mentor fortfarande är sjuk så man slutar typ halv 12. Skull vara glädje!
Så fort min broder har ätit sin middag ska vi rulla mot Jämtön. Ska till David, har inte träffat han sen i helgen(!). Känns som en evighet.. Menmen, blir väl och glo någon film eller nå hos han.
Imorgon får man köttsoppa till middag, LÄNGTAR!!! :D


Cypern 09

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


a long time ago..

ja, det var ett tag sen. Mycket har hunnit hända. I fredags  var jag med David å ppl. Var runt i Råne typ hela kvällen -.-'' Lördag var det mat + bastu mys. Söndag var mest ba och va hemma. Sen har hela veckan bara  rullat på. Snart helg och då har vi 4 dagars helg! SKÖÖNT!

Nu ska jag ut med Vilma och sen bär det av mot David.

RSS 2.0