.,

Igår var jag till Kalix med Evve och Linn och var med deras klass på deras lektioner och så. Det var riktigt roligt! Man märker att man saknar att ha dom i klassen!! Kände mig hel igen, dom 3 Töre.


Måndag

Ligger kvar i sängen och njuter av att vara ledig. Orkar knappt kliva upp.
Ska springa ikväll med David, får se hur det går.

Mina fina orkideer


Lördag

Igår tog David ledigt, så blev att åka ut med skotern och pimpla. Det var riktigt mysigt men det var bara björnen som fick fisk, 5 stycken till och med! Fast jag är glad bara jag får vara ute i solen och jobba på 'brännan'.

Idag for David ut igen med skotern. Men jag stannade hemma, eller ja hemma hos Davids pappa. Ska snart kliva upp och fara å springa och efter det blir det nog en bastu hos mormor. Verkar vara soligt ute idag med. Så skönt.


Träning

Börjat springa igen, känner mig på topp. Har bestämt mig att jag ska springa den där jävla milen som vi måste varje år med skolan. Idag gick det dock sämre, men egentligen är det min vilodag så då får det gå dåligt.

Söker efter lite inspiration på internet och sätter in ny träningsmusik på spotify.
För denna gång ska jag inte sluta, hur hemskt det än känns att knyta på sig springskorna så ska jag göra det!

Klarar jag av att hålla igång träningen ända till maj så har jag bestämt mig för att jag ska få köpa ett par skor jag spanat på tidigare. Det är inga snygga fest skor med klack, nejnej.. Utan en skön och bra promenadsko!

Något i stil med den här. Från Ellos.



Jag är super peppad!!


.

Ligger hos mamma i sängen min, den är så sjukt skön. Skulle kunna sova här varje natt bara för sängen! Men snart måste jag lämna den.. För har sovmorgon idag till kl 12 och har samhällsprov då. Så ska hinna plugga lite innan också.

Fredag i morgon, det innebär att mitt sååå efterlängtade lov börjar! Dock ska vi gå längre i morgon, vi håller på med ett projekt men då får vi komp tid sen och det gör mig mega lyckli :)


Tisdag

Har inte skrivit på länge. Men mår inte så bra så kan knappt sitta vid datorn.. Varit hos läkaren och tagit prover idag, hoppas det visar något så jag slipper det här! Vill bara veta vad de är. Kan ej gå på skolan heller, andra dagen jag är hemma sen fredag. Bara jag överlever den här veckan så har jag mina 3 veckor efter längtade lov!

Längtar som ett tok! Ska inte göra ett Piss..

Men nu har jag prov att plugga til och tvätt i maskinen så inte går det att ligga stilla här inte.

Bild från helgens skotertur


.

Sitter och väntar på tvätten..


RSS 2.0