^

Jag har kokat köttsoppa idag. Vart helt ok, dock lite smak/salt.. Men första gången kan inte bli super bra. Bjöd pappa på middag och sen var vi runt i stan och övningskörde. Känner mig säkrare bakom ratten för varje gång.


Sommaren närmas med storm steg

Har städat fram sommaren hos oss idag. Nu ska jag bara byta gardiner i vardagsrummet. Så är vi beredd på dom ljusare tiderna. Känns så bra att ta bort lamporna i fönstrena och byta ut dom mot ljus i olika former.

Har även planterat lite nya blommor på balkongen och så. Även fast jag inte bor hemma så vill jag ha massor av blommor. Det är så fint och känns mer hemmatrevligt på det viset.


Go morgon

Ligger fortfarande i sängen. Var sjukt morgontrött idag så bestämde mig för att ta en väl behövd lång sovmorgon. Kl  halv 2 ska jag till skolan och få hjälp med lite uppgifter som jag inte fattade. Sen ska jag bara ta det lugnt, måste fundera ut någon middag till mig och D. Blir så enkelt som möjligt.

Tisdag

Skulle egentligen varit ledig idag. Men missade prov och redovisning när jag var sjuk, så ska göra bort båda idag. Så kommer gå fort. Max två timmar på skolan!

Sen idag ska jag städa och handla. Kylskåpet är tomt, finns verkligen ingenting.


Färdig!

Jag sprang ca 4 km och pw resten. Känner mig nöjd. Hade kunnat göra det bättre, men eftersom vi inte fick nå vatten så fick jag slem i halsen som gjorde att jag häll på att kräkas.

Men jag har gjort det iaf! I morgon är det korta lektioner, onsdag ledig, torsdag slutar före lunch, fredag 1 lektion- prata betyg. Sommarlovet känns riktigt nära nu! Det sista är inskickad och gjort till i morgon.


Milen

Nu jävlar är det dags! 1 mil ska jag avklara idag! Kommer aldrig i hela mitt liv kunna springa 1 mil. Kommer nog istället springa 3 km och powerwalka resten. Är nöjd bara jag tar mig runt.

Har inte tränat på ett tag. För kanske två/tre veckor sedan kunde jag springa 5 km. Så om jag är nog tjurig kanske jag tar mig runt på 1 tumme och 15 min


Morsdag

Jobbigt att fira morsdag, ätit två middagar!! Först smörgåstårta hos farmor med den släkten och nu middag hos mamma. Är så äckligt mätt nu! Tur hon inte hade något fika iaf.

Idag la jag mig i solen igen för att plugga. Det var lagomt varmt, blåste lite och så. Kändes knappt att solen tog.. Tyvärr! Jag somnade på mage, så nu ser jag ut som en kokt kräfta på ryggen. Jag kommer nog inte sova så bra i natt.


Jja

Det är fel på nätet och jag håller på att få upp i taket! Inget sms kommer eller åker iväg, går inte att ringa heller! Jävla skit by!!!!!


26 Maj

Har för första gången i år solat ute! Så underbart skönt. Satt med lite läxor och bra musik och njöt av att de kommer faktiskt en sommar i år igen!

I år är Luleå Crusing idag, men jag ska vara barnvakt och då jag har varit sjuk och väldigt krasslig så känns det inte allt för roligt att sitta inträngda i en bil och inte heller att inta alkohol. Så för första gången på 3 år skippar jag faktiskt en Crusing! Tror jag har blivit förstörd nån stans.. För bara ett år sen hade jag gråtit om jag hade missat den!

Nu är jag iaf hos pappa och ska vila i nån timme innan ungarna kommer. Hörde någon viska att Eurovision contest (?) står på schemat ikväll.. Så det gäller att vara pigg så man inte somnar.


Fredag

Blev ingen skola idag heller. Missade bara en timme lektion som redan har slutat. Idag blir det plugga bort allt jag missade igår. Var bara två uppgifter som vi har till på torsdag att skriva men skönt att gör bort det!

Idag blir det bara ta det lugnt så jag blir frisk och kan göra något i morgon. Ska äta D s goda stark kyckling soppa. Mmm.. Drömmer mig bort.


SOL

Som jag anade, hann inte mer än kliva upp i morse så var de bara gå tillbak till sängen. Är sjuk. Så ligger nedbäddad och ser massa gamla filmer. Tänkte börja med pretty Woman snart. Den är så bra!

Har underbara 25 grader i solen och här ligger jag. Men positiva är att jag inte sitter i skolbänken och svettas i alla fall! Vill sola men orkar knappt gå..
Men De ska vara lika bra väder hela helgen så kommer nog hinna få lite färg ändå.


X

Har haft frossa som fan idag.. Inte godis frossa utan feberfrossa minus febern, är en aning lur på att någonting kommer att slå ut närsomhelst.. Har både prov och redovisning/debatt i morgon! Provet kommer gå åt pipan. Redovisningen kan jag redan glömma.

På tal om annat så ska jag i helgen vara barnvakt, ska bli så sjukt mysigt. Med lite godis och schlager på tvn. Finns det bättre dagar att vara barnvakt på? Skulle inte tro de, speciellt inte med mina go ungar! Haha :)


God morgon

Idag skriver jag matte nationella i 4 timmar!! Har laddar upp med godis, coca cola och mjukisbyxor. Hoppas på bästa resultat, men tror de bara kommer gå halvvägs. Bara jag klarar det är jag super nöjd.


.

Livet ordnar sig. Man behöver inte det bästa jobbet, mest pengar eller snyggaste kläderna för att må bra.

Jag känner mig riktigt glad med mig själv nu. Hela helgen har jag fått umgåtts med dom jag mår bra av, dom som ger mig positiv energi så jag orkar mera!
Skoldagen idag var så mysig, smörgåstårta med 2 timmars surr om allt och inget. Framtiden kändes ljusare.. Jag kommer närmare och närmare mitt mål jag har efter studenten, det känns riktigt nära nu.

.

Idag mår man som förtjänat, gårdagen hade sina stunder och många skratt.. Började i rörbäck med grillning, for vidare för lite förfest med Massa brudar, vidare mot Robert och slutade i Överkalix. Skulle vara Crusing, men de vette fan.. Mer polisbilar än vanliga bilar!

Nu ska vi hem till stan och MAX! <3


Saknar er så det gör ont ibland....


Här är jag!


RSS 2.0