stråhatt

Haha jag tror jag fått (hatti)fnatt. Men nog skull de vara fint med en stråhatt till sommaren?
Eller? Med ett par slitna jeans shorts och ett vitt linne!


Lars Winnerbäck

Jag sitter & nöter massa Lars Winnerbäck låtar. Åh, han som är så bra!
Jag gillar hans texter enormt mycket.
Han ska till PDOL i sommar, det ska jag med! Aldrig att jag ska missa han..



So love will never end

Hemma från skolan. Fick åka med Sara & Matte som väntade tills jag sluta.
När jag kom hem väntade ett par nybakta bullar av Farmor ♥  Ska byta om och lägga mig i soffan och äta många bullar med iskall mjölk!!



jag & linn

Kan det vara kärlek.

Sitter och fryser med täcket över mig. Väntar även på Sara som kommer förbi en sväng. Blir nog att slå igång en film & mysa, är även sugen på en kladdigkladdkaka. Så ska försöka få henne till & baka.
Vi har fortfarande internet på en annan dator. Så kan inte spara bilder eller nå. Så fortfarande har jag tråkiga uppdateringar..

Babyjustsayyes

Filmen var väl bra. Jag kan inte säga att den var en favorit, men den var ändå som mysig.. Svårt att förklara.
Nu sitter jag & ser på En annan del av köping. Den serien får mig alltid på glatt humör. Efteråt sitter jag alltid med ett leende på läpparna!


Imorgon blir det skola, så ska hoppa in i duschen nu & sen blir det sängen + tv! GONATT

Nu;


Dagen efter kvällen före..

..har varit helt okej. Mår otroligt nog inte illa alls! Fast då även David vaknade var han fortfarande full. HAHA! Men det var iaf en rolig fest i går!

Vi har fått låna en dator, en bärbar. Som inte alls funkar bra! Ser typ inga färger på datorn. Endast vitt&svart förutom bilder. Men som ni förstår har jag inga bilder nu.. Så ni får nöja er med en kass uppdatering.

ICanFeelItCommingInTheAirTonight

Gårkvällen slutade med att jag,Sara & My satt hos Ronny. Blev att dricka typ en öl. Sen till Luleå på Max. Åt inget, eller smakade pommes frites. Sen mötte vi upp David i Råneå och jag hoppade över till hans bil. Sen drog vi hem och SOV. Kan meddela att det var otroligt skönt.

Ikväll ska Sara & Matte bjuda oss på middag. Typ fläskfile, gött!! Sen blir det nog en eller en annan fylla ;)
Så blir nog inte mer uppdaterat ikväll.

Imissyouallthetime


Fredag..

Och så har man skapat cirka 4 planer inför kvällen varav 4 inte blir av. Tänkte först fara ut med David & co. Sen skulle Sara med & vi skulle dra en bil fylla. Men ikket att man får en plats i hans bil. Sen skulle jag fara till Töre och dricka med Sara & co. Men näää, ingen har alkohol till salu och kan inte fara förens vid 9/10. Nu vet jag inte om jag ska stanna i Luleå och ta det lugnt med morfar & mamma. Eller om man ska till Töre ändå och hoppas någon gullig liten en har alkohol till lilla mig! Vilket inte är så troligt. Men vad säger man.. Finns som inte mycket att göra i kväll. :(


Såhär sur & less är jag nu!

Jag är rätt så skelögd!


Den som väntar på nå gott..

Ja nu sitter jag här & väntar på min kära morfar som ska ta mig till Luleå. Där David väntar såå snällt. Kanske. Har haft panik då david ringer och säger allt på en halv minut. Och jag fattar ingenting. Så lägger han på. Har väntat i typ två timmar nu. Börjar bli smått less på det. Sen blir det iaf att stanna hos mamma under kvällen. Sen händer inte så mycket mer!




SexAndTheCity

Det är nog inte bara jag som avgudar serien & filmen?! Tyvärr har jag bara filmen på dvd, så börjar bli less den. Och så fort jag vet att det är ett avsnitt på tvn sitter jag bänkad. Ska försöka köpa en box med alla serier. Men har som aldrig pengar över till det..



-


Header

Nu har jag fått fixat min header, lättare än jag trodde faktiskt. Och vart även ganska nöjd.
Ska knepa och knåpa nu med resten av bloggen och se om det går att få den ännu fagrare.


Idag är jag hemma, kändes bäst så då huvudet nästan sprängs. Har även börjat få ont i öronen. Huvva för att vara sjuk nu.
Har så mycket på skolan som jag absolut INTE får missa.

Början på något nytt.

Nytt år, ny blogg.

Har lovat mig själv att vara bra på att uppdatera. Och uppdatera intressanta saker! Ska även bli datanörd detta år!


RSS 2.0