.

Igår blev jg och David bjudna på middag hos hans mormo och morfar. Jag fick äta annan mat medans nästa alla andra åt bruna bönor. Sen Fick jag en barnsemla, med sylt! Fy 17 vad gott det var! Lovar att det var den godaste semlan på länge!! Sitter och tänker på den och längtar tillbaka.

Idag har jag sovmorgon till 12, vad härligt. Vaknade dock kring 9 men sp hade jag massa tid att se bb avsnittet jag missade igår. Även plugga lite.
Nu sitter jag och väntar på att David ska komma hem på lunch och ska surra lite med honom och sen sticker jag till skolan!

Ha en bra dag


..

Ikväll är det premiär för........... Wait for it...... BIG BROTHER!!

Fysatan vad jag har väntat, längtat och väntat ännu mer. Nu har jag dessutom Elvan på hel tid! Wohoo, jag är beredd på detta haha ;)

Dagen har bestått av att ligga i soffan med värmekudden på magen, samt ätit ännu en semla! Den godaste på länge.


Semla!

Hemmagjort när de är som bäst! Fick till å med sylt istället för mandelmassa.


...

Fredag..
Idag händer ingenting! Skola en evighet och sen har jag handlat och sprungit på Apoteket för lilla pojken är ju sjuk! Som en femårig har jag fått tvinga i David både panodil och Ipren. Eftersom han bara vill ha en tablett, men en tablett löser inga problem! Jag kan. Känner mig som en mamma, tycker om det faktiskt. För en gångs skull är inte jag liten och ynklig, haha.

Vad fan ska man göra i helgen förutom sitta och trycka i David Ipren och se till att han får i sig mat? Hade velat vara 18, helst nyss.. Så vi kunde dra på krogen sånna här torra helger!


'

Livet går vidare!


Wednesday

Varit och delat ut cv+personliga brev på sommarjobbs mässan. Och nästa vecka blir det att springa runt till olika affärer etc. Känns helt ok och hoppas på bästa resultat.

Dagen har varit helt ok. Dock inte riktigt min dag. Men nya tag i morgon, det är bara ta på sig masken.

Mamma kom hem ikväll så är hos henne och ska sova här. Så mysigt! Bli omhändertagen på det är sättet.

Godnatt!


.

Trotts vi inte skulle fira denna dag så fick jag choklad nu när jg kom hem från jobbet. Favorit chokladen dessutom. Kan säga att det fick en på bättre humör!

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid en redan snarkande unge!
Natti på er


.

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Gårdagen var alldeles för lång. Denna dag kommer bli de samma. Men hinner ändå hem en sväng. Ska skriva klart mitt cv och skriva ut det för i morgon ska jag ragga till mig ett sommarjobb. Får hoppas på det bästa!

Hoppas ni alla får en mysig dag! Jag kommer vara utan både pojkvän och familj. Men får mysa extra med mig själv istället. Kram


,

Godmorgon, idag vaknade jag en timme innan klockan ringde. Så har joxat och hunnit fixa allt jag ska ha med mig så jag slapp stressa. Men nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska slå 'skola'. Älskar att börja veckan med en lång sovmorgon.

Idag är det skridskor på idrott och om jag ska vara ärlig är det nog bara jag som jublar. Tycker det är jätte kul!

Har nyss käka frukost. Kan sägs att jag hade 3 olika drycker, allt för att inte bli sjuk!!!


.

Vårväder i februari. Inte så att jag klagar direkt! Dock känner jag lite ångest av att ha knappt hunnit vara ute idag. Fast det blev en snabb sväng på inpuls och ner på Willys. Väl på Willys var jag tvungen att stanna ett tag vid kajen och bara njuta av solstrålarna som trängde in i huden!
Hade mer än gärna haft en skoter här i stan. Alla andra lägger ut på Fb att dom vart på en skotertur.. Håå.. Mycket avundsjuk!

Menmen. Jag kan i princip allt jag förväntas kunna till i morgon ! Och jag ska träna slutspurten nu ikväll. Känner att det var så värt att vara hemma hela helgen för att kunna plugga. Tror dock set är första och sista gången jag någonsin kommer att säga det!

Slänger upp en bild från dagen


Saturday night

David har åkt ut på ännu mer jobb. Tredje gången idag! Har aldrig hänt tidigare under en helg. Men ska man göra det gör man det stort, antar jag.

Fick mig ro att plugga dom två timmarna han var borta andra gången. Satt på köksbordet och hade datorn framför mig med melodifestivalen. Helt ok låtar! Tyckte om en låt extra mycket, Timotej?! fick även lärt mig ganska mycket. Hela dagen plugg i morgon så sitter allt!

Nu ligger jag framför scooby doo och väntar att få order om att gå och köpa nå gotta till kvällen. Annars blir det nog en film på soffan Och sova!


'

I morse väckte David mig för att han var rastlös och hade inget för sig. Han bokstavligen drog mig ur sängen. Men just när vi är fullt påklädda och ska låsa dörren och gå ut på promenad ringer hans chef! Så då var det bara att åka och tillbringa en timme i ett pannrum.
Nåja, efteråt gick vi iaf ut på isen och promenerade varvet runt.
Så fint väder!

Har varit nyss och köpt c-vitamin! Alla är förkylda just nu och det ända jag inte får bli är förkyld! För måste låta normal då jag ska prata. Håller alla tummar & tår kan jag då säga. Får. Inte. Bli. Sjuk!!


Fredag

Är det bara jag som tycker det är så otroligt skönt med fredag att jag skulle kunna lägga mig direkt.
Dock ligger jag redan i sängen och försöker plugga.. Går inte så bra. Så ska koka mig en kopp the, äta lite gotta och börja om.

Till middag fick jag Kina mat, bror var med oss så vi beställde hem 3 olika rätter+ en piZza så har matkoma gånger TUSEN!

Det var min fredag det! Inte allt för intressant. Hoppas någon har lite roligare än mig iaf!


Det går bra nu!

Efter ticket besöket fick jag ett riktigt roligt samtal! Har fått jobb och har hunnit vara på utbildning och allt i veckan. På måndag börjar jag och är riktigt nervös! Men kommer nog vara ett roligt jobb, bara jag trivs där så är nog allt toppen! Jag går på rosa moln! Så veckorna fram över kommer vara fulla med både skola och jobb och helgerna kommer jag ligga och sova ut dom timmarna jag missat.

Nu ska jag iaf plugga gärnet! För den person som sa att man inte behöver plugga när man får jobb kan gå käka upp alla mina papper jag ska kunna till måndag!! ;)


´

kallaste helgen på evigheter!! Och förstås så stannar Davidds skit bil just när vi svängt upp på e4an i söndags.. Fy satan va kallt de var! Men vi tog oss i väg efter ett tag. och har nu bestämt oss att aldrig köra mer då det är -30!

Firade Pavvo i helgen. Roligt hade vi!

Nu ska jag snart sticka iväg till Ticet, vi ska på studiebesök. Underbart att slippa lektion och kommer säkert bli väldigt intressant.


RSS 2.0