Nu e de slut på veckan..

I fredags var det stress, stress och mer stress men avslutade kvällen med julbord på western farm. Rolig show och god mat, ändå har jg inte riktigt kommit i jul stämmning ännu.
På lördag så julpyntade vi lägenheten, julgardiner, röda ljus och en tomte. Och sen så lagade jag mat och bjöd in Sandra pavvo Viktor och min bror. Elle snarare bjöd dom sista två in sig själv ;) haha. Började dricka sig lite och sen blev de åka töre o råne runt. Typ?! :)

Mår bra idag och snart bär de av på middag till min gammel mormor i råne.
Förhoppningsvis hinner jag baka också ikväll! :) full späckad helg!!


Fredag?

Tror att det är fredag idag.. Tyvärr är det bara torsdag. Önskade vi kunde hoppat över denna dag! Har prov på en halvtimme, ska jobba på en redovisning och har dessutom labb så jg går till 5 idag!

Men ikväll blir det iaf att åka till Pauline o leka lite med henne, så hoppas humöret stiger till de.

Just nu sitter jag och väntar på att datorn ska starta, vilket den aldrig gör pga uppdateringar. Kan alltså inte skicka in min förra NK labb som ska in idag! Jippi!! Frånvaro gånger tusen, her I come!

Hoppas någon annan får en bra dag! För de kommer inte jag få..


Ny skorna


^

Har precis sett Eclipse. Alltså den tredje filmen, blir den fjärde på söndag med mamma. Så underbart! Längtar!
Sprang på stan i två timmar med mamma efter skolan, kom hem med 2 toppar rikare och i morgon blir det ett par skor rikare.
Efter stan for jag hem till mamma och tvingade hon att äta middag i soffan. Haha :) hon tyckte inte om de! Ibland får man stå ut. Blir här bara under kvällen. Sen blir det hem och sova.
Helgen förblir lugn. Skönt! Behöver vila efter denna monster vecka.

Säger godnatt redan nu!


Fel!

Skrev fel: skulle skriva: dagen har INTE varit den bästa!!


Livet går vidare, oavsett du hänger på eller inte.

Dagen har varit den bästa. I morgon känner jg bara för att fortsätta ligga under täcket och inte kliva upp alls på hela dagen! Men har nationella på morgonen och sen en viktig turism lektion.. Sprang nyss ner på Coop och köpte mig lite favoritgodis och en Loka som ska hålla mig uppe i morgon, så efter skolan kommer mamma in till stan och ska kolla lite nya kläder.

I morgon kväll blir det antingen leka med mina tjejer eller mysa på med mamma :)


Kan du sluta plugga snart?

Japp, den fråga har jag fått några gånger idag.. Önskar jag kunde sluta, men upptäckte då jag trodde att jag kunde allt så hade jag massa frågor i boken som jag missat som var viktiga.. Jätte kul, 7 frågor att lära sig på 1 timme. Låter inte jobbigt men min hjärna är proppfull!!

Likaså är min mage! Mamma bjöd på både varmrätt och efterrätt. Det var super gött.

Snart börjar Grey's och jag längtar. För då slipper jag plugga iaf. I morgon ska jag ha en nästintill pluggfri dag. Ska lags mat för första gången i veckan och ta hand om min pojke som jag knappt har sett röken av i veckan.

Här får ni två bilder, ena är efterrätten idag och andra är hur det ser ut då jag pluggar just nu..



Pluggat i ca 30 min idag. Hoppas jag klarar det ändå. Är inte allt för taggad men har pluggat till ett G. Känner mig inte allt för motiverad att alls kliva upp ur sängen nu. När jag går till skolan så drar jag fötterna längs trottoaren. Ska till mamma i morgon och bli bjuden på mat och förhoppningsvis lite fotpill!

Har tre 'underbara' prov i veckan... Nationella bland annat.
Varför ska allt alltid kännas så svårt då tempraturen sjunker och det blir mörkare?!

Nåja, sängen nu och försöka vila ut.


Barnkalas och hundmys!

Vaknade tidigt som vanligt. Låg och såg big brother till pappa kom och hämtade mig.
Har förberett barnkalas, blåst ballonger och gjort godis påsar. Kom fram till att en 8 åring har bättre lungor än mig, jag orkar inte ens blåsa upp ballonger! Haha :)
Nu sitter jag och myser med världens bästa vovve och hör på ungar som stampar i taket..

Ikväll blir det att färgs hår och släkt mys. Ska se timbuktu på Så mycket bättre, hoppas de är bra :)


Bad teatcher

Har sett film, bad teatcher, tillsammans med en stor popcorn skål o 7up! Filmen var helt ok, en okej fredags film å slö glo på. Ikväll ska jag inte göra allt för mycket mer, inte i helgen heller för den delen.. Ska hem till pappa och på barnkalas i morgon. Så stannar över där under helgen medans David jagar i jämtön.

Sug å svälj!


.


^

Hann med långpromenad och lunch med pojken min innan skolan började. Inte fy skam de.
Efter skolan har vi varit och köpt en present (barnkalas i helgen) och tvättat bilen.
Annars har jag mest slappat.

I morgon har jag också kort dag då jag ska till tandläkaren vid halv 2. Så då ska jag laga nån go middag!

Har absolut inget vettigt att säga..


8 November

Har städat, tvättat och lagat och storhandlat mat hela dagen (efter jag kom hem från skolan). Efter det fick vi besök av Davids mormor och morfar. Fick iväg lite fika samtidigt som dom fyllde på kakburken.
Efter jag vart duktig och gjort allt det där idag unnade jag mig en tidning som jag ska läsa då jag lägger mig. Längtar!

Imorgon har vi sovmorgon till 12. NK läraren är sjuk.

Veckan kan nästan inte bli bättre trotts vi har slut lov.


Det bor en ängel i mitt rum

Påbörjade skolan med att vara sjuk. Eller gick hem då dom andra hade idrott. Så får vi se om jag orkar gå tillbaka nu då vi ska ha individuella. Har ingen lust, MEN ska få tillbaka proven, hoppas jag! Men om vi inte får det har jg gått dit i onödan.
Blablabla!

Ser på Så mycket bättre och Berg flyttar in på datorn. Sånt som man missat under veckan.


Farligt

Fyfan...........
Känns att man inte druckit allt för mycket i höst! Drack mojito i mängder. Sjukt gott men sjukt farligt. Alltså har jag mått som skit idag.

Hade väll kul igår.. Tror jag? Slutade utanför pubben i Töre. Blev att åka taxi hem så fick åka baklänges :( kan säga att jag försökte att tänka på annat.. Men mådde inte allt för bra. Då vi kom hem skulle David laga fyllemat, det slutade med ägg på kaklet och mer aromat än varmkorv.
Kul hade vi iaf åt de DÅ! Haha ;)

Nu ska jag vara mer bakis och gråta för att skolan börjar i morgon. Bara 6 veckor till lov igen..


November!

Godmorgon!
Tänkte börja med att säga att jag år sjukt trött. Men det är jag inte! Jag är pigg som en lärka. Däremot hänger huvudet långt ner. Har huvudvärk från helvete.. Har haft det några dagar. Hoppas jag inte åker på förkyldning igen! Tycker den där jäkla sjukdomen bara går Runt alla och så kommer den tillbaka igen.

Idag ska jag göra en god gärning och åka till min gammel mormor och hälsa på med mamma. Ska göra lite lax och säkert behövs något göras där också.

Sen blir det storbak då jag kommer hem för ikväll väntas de gäster. Måste nog städa också om man ska våga ta in någon här!!

Juste var hos pappa igår och fick sova med världens bästa hund som har snarkat och legat i min famn hela tiden.


RSS 2.0