Onsdag

Är riktig jävla rastlös nu om dagarna. Har knappt haft 1 vecka sommarlov och jag är redan less, kommer ha så här i 6 veckor till och den blir det jobba i 3 veckor. Inte roligt att ha den sista perioden, hade hellre gjort bort allt direkt.

Jag ska försöka storstäda lägenheten idag, men orkar nog inte sp de får bli i morgon i stället, har ju all tid i världen. Annars så blir det nog kalas ikväll och sen umgås med nå brudar. Om jag inte däckar direkt vill säga. Är sjukt bajs trött.
Nåja, nu måste jag ta tag i mitt liv och göra lunch åt gubben som snart kommer hem


Jaa

I tisdag blev det att dela några för många vinflaskor på tre pers. Men det var trevligt iaf.

Igår var jag och såg balen i Kalix. Det var roligt att se alla som gick, och dom var så fina. Jag kommer aldrig själv gå balen men älskar att kolla på alla klänningar.

Har inget intressant att berätta. Hejdå :)


Dröm

Så jävla underbart att alla stöttar mig till min dröm! Finns inga bättre än min familj! Dom finns alltid där! Vad det är så finns dom där till 100%


Från en vindrickande Amanda :)


-'

Lördag idag. Klockan ringde halv 7, David skulle iväg på nån fiske tävling så jag passar på att vara hos pappa lite. Ska äta här och sen bär det av hemåt. Allt gotta ska ätas upp. Det blev knappt rört igår.


Sitter och lyssnar på min bror som spelar gitarr. Det är som så mysigt på nå sätt. Medans väntar jag på en kaka som jag nyss snört i ugn.


Fredag

David bjöd mig på Exotic, riktig gott och framförallt mysigt att tillbringa tid ihop♥

Efter det gick vi till Willys och köpte massa gott till fredagsmyset! Ändå så har jag knappt orkar röra en ända godis.


Fredag

Denna dag skulle vara den sista skoldagen på andra året.... MEN då har jag chansen att höja mitt betyg i matte B, det känns som om jag skulle klara det. Så jag har som inget val än att fara in på skolan på måndag för att göra kompleteringsuppgifter. Skulle nästan kunna skita i det för att få vara ledig.
Efter betygsnacket i Matte drog jag på stan för att köpa ett par bikintrosor. Men jag fyndade som attan på HM så blev en liten påse med några nya sommarkläder.
Fick en chock då jag gick in på kontot då jag både fått matersättning och csn. Så skönt med lite extra klirr i kassa, fast jag satte ganska mycket på sparkontot. Måste ju spara till det att jag går ut.
Idag blir det nog bara fredagsmys med pojken min. Köpte nån outlet film på hemmakväll som jag tänkte att man kan slöglo på en lugn fredag som denna.♥

RSS 2.0