.


LÖRDAG!

Veckan har varit lugn med knappt några lektioner eftersom finnarna har hälsat på så har varit med dom hela tiden typ. Fakiskt roligt speciellt då dom skulle lära mig finska = JAG SÖG!!! Minnänännäniinmrrnanmi lät det, haha ett gott skratt fick dom sig iaf.
 Ikväll har vi haft främmande av Peter, Josse, viktor, Pavvo & Sandra. Slutade med ett David o Peter drog på Allstar med ALLA från Töre, Råne osv. Är något Avis! Vill med. Men nu är det inte länge kvar till vi tjejer tar över krogen istället.
Fick umgås med Josse o Sandra istället, ett tag. Dom for hem för ca. en timme sen.

Nu sitter jag och ser reklam på tvn och ska snart bädda fram sängen eftersom min bror tydligen ska sova hära i natt. finns det hjärterum finns de stjärterum! Alla är välkomna ;)



I´m sorry I pushed you away, it´s what I do when I´m afraid


God morgon



Så här kände jag mig då jag klev upp kring sju för att tvätta! Ingen sovmorgon på helgen här inte. Fullt upp idag. Alla familjer ska hälsas på, tur att inte min mamma är hemma, så nu har vi "bara" 3 ställen att fara på. Samt är det hockey ikväll som vi ska se. Känns som om denna dag kommer bli lång!

Nu blir det att somna om till några avsnitt vänner, är i början av säsong 7, har inte kommit mig så långt riktigt ännu. Har än 3 säsonger kvar!


.


Min dag

Personlig försäljning+småföretagande, chans till MVG på samhälls, kort svenska, stan på några affärer, fyndade ett par skor för 99, lagade mat, käkade, pluggade, prommis, bibblo, handling, soffan, nu SÄNGEN! klockan ringer 7 i morgon.


,


Onsdag

1 mil på cykeln och 3 km på rullbandet senare. Helt död efter skolan och gymmet. Fattar egentligen Inte hur jag kan vara så trött!!
Skulle behövs plugga men ser hellre Grey's och ligger i soffan.
Nästa vecka kommer nå finska elever på besök och då ska vi turismer guida dom runt gammelstan. Så måste kunna det jag ska säga tills dess.

Nu godnatt! Kommer somna på soffan


Sexiga dagisfröken tofflor

Haha Japp! Sånna har jag köpt, om du fråga David. För de var ju ormskinn!
Avgör själva ;)

Haha dock skulle jag inte påstå att mina sockar är lika snygga!


'

Är lyckliglottad. Har världens bästa familj! Världens bästa pojkvän. Har redan hunnit flytta hemifrån innan jag ens fyllt 17 år. Bor tillsammans med min pojke som jag inte skulle vilka byta ut, inte ens mot en STOR nallebjörn! Jag skulle inte tänka mig vardagen utan han nu. Har kunnat flytta för att min familj är så stöttande. Dom stöttar mig i alla beslut, även fast dom ibland är lite knasiga. Dom hjälper mig oavsett vad..
Min mamma är min största förebild, hon åket ut på äventyr och bryr sig inte vad omgivningen tycker. Bara hon och familjen mår bra av det. Nu ska hon tillexempel ner till Skåne och ta hand om krigsskadade.. Är så sjukt stolt över henne!

Ändå är det som att jag saknar något. Allt är inte riktigt som jag vill.. Livet flyter på men vissa gånger alldeles för fort och andra gånger alldeles för sakta.

Just nu vill jag bara att 2012 ska gå över till 2013. Då tar jag studenten + har fyllt 18 år och kan börja söka jobb som jag bara kan drömma om just nu. Jag ska ut i världen, riktigt vart vet jag inte än. USA kommer förhoppningsvis vara det land Jag besöker/ jobbar i först.

2012 är bara ett år som kommer flyta på. Ingenting kommer vara speciellt. Önskar jag kunde ändra det men orkar inte. Livet blir som det blir.. 2013 är mitt år! Jag väntar och jag kommer ta det året med stormsteg!


'


Godmorgon

Uppe tidigt, för idag ska jag iväg på kalas, Davids kusiner fyllde år i onsdag men vi orkade inte fara då så det blir tårta idag istället.

Och ikväll blir det bio, ska se Hamilton. Är faktiskt lite skeptisk till den filmen, men David fick biobiljetter i julklapp så vi tänkte passa på! Längtar redan till dom varma chipsen.


^

Jag älskar att min blogg är så sjukt rolig med massa bilder och allt!

Idag har jag haft en lång dag men samtidigt väldigt lätt. Gjort bort lite engelska, matte och turism på skolan. Efteråt Blev det som sagt SH'BAM! det var skit kul, hängde med bättre än jag brukar göra på zumban. Haha :) tur att det är mycket tanter också som man kan gömma sig bakom... Nä förlåt,
Dom är faktiskt bättre än mig så!!

Fick maten serverad direkt jag kom hem, inte ofta det händer. Så njöt lite extra! Och nu ligger jag och dör i soffan en sväng. Känner mig värre än en död säl! Ska ta mig lite energi och sen blir det Kandke hitta på något, annars trivs jag rätt bra i soffan också!


Saknar Er!

Helt ärligt och hur knäpp jag låter så saknar jag mina skor! JÄTTE mycket! Vill bara ha tillbaka mina i storlek 39. Dom var mycket bättre än dom i 38 som jag har hemma nu. Förstår att dom bytte ut dom eftersom skorna var så grå o fula!..


'

Sitter och väntar på att klockan ska slå tio i 8 så man kan gå till skolan och klara sig igenom sig den tyngsta dagen på hela veckan! Har lektioner från 8.15 till 15.00 kanske inte låter mycket men har lektioner uti ett och det är inte som lättaste heller.

Efter skolan blir det ett gympass, om jag nu har överlevt dagen vill säga! Och därefter åker jag till mamma för tacos. På söndag åker hon iväg och tar hand om krigsskadade. Är så stolt över henne (om man nu kan vara de över sin mamma;))

Ha en bra dag nu ska jag ut kylan o promenixa till skolan!


onsdag

Träningsvärk! Har tränat mycket under en veckas tid. Så otroligt bra. Idag tog jag en paus för att jag hade inte pallat med träningsvärken!
Har bokat ett pass på fredag med SH'BAM ?! vad är det? Ska bli kul att testa på faktiskt. Låter som en slags afro, Zumba, dans?

I morgon blir det träna själv, mest troligt cykling - 1 mil!
Finns det något att bättre att komma hem efter ett hårt pass och sitta i soffan och bara känna hela kroppen pirra, nja skulle inte tro de.

Skolan är väl helt OK, känns som om vårterminen kommer blir mycket tungt då alla kurser ska börja avslutas och vissa börjar. Fått två nya lärare, eller en har vi haft tidigare. Deras kurser känna tungt.. Men det är bara bita ihop!


RestInPeaceMyLittleDarlings!

Mina älskade skor är borta för alltid! Var på Zumba i fredags och lämnade kvar skorna utanför omklädningsrummet... Fanns dom lvar då jag kom ut? Nää..
Bredvid stod ett par i 38. Så hoppades någon har råkas ta fel skor. Men tyvärr så har ingen hört av sig ännu. Lämnade telenummer och allt sånt till personalen. Jävligt less eftersom jag tyckte om dom mer och mer ju mer jag använde dom!!

Åååh! Jag som aldrig brukar lämna skorna där.. Tar alltid in dom till skåpet. Men trotsig unge som man är går man emot mammas ord och litar på att dom är kvar.. BAJS!


Saknar min älskade, lurviga hund!


Idag har jag shoppat, som vanligt.. gör jag alls annat?
Nä men var med mamma och bror och handlade för julklappspengarna. Blev bland annat 2 par jeans, 1 tröja och en kavaj. Och lite små tjaffs till de.
Har kvar pengar men dom har mamma fortfarande så jag inte slösar upp de på annat än till nödvändiga kläder osv.
Mellan shoppingen så åt vi på exotic! Mums! Men var super mätt och orkade knappt röra mig!

Och så klart hade jag lova David att komma med till hans morfar som fyllde år. Där var de bara hugga i i mer mat! Kan säga att jg just nu är överfull med kinamat, köttgryta och fika. Men gott var det!!! :)


2012

Har inte nyårslöften, tror inte på att man kan lova något som man ändå kommer bryta inom några veckor.
Istället sätter jag upp små mål som jag vill klara av. Det kan ta år eller bara 1 månad. Jag bryter inget om jag inte klarar av det osv..

• Mycket, mycket mindre alkohol! Man kan festa och ha kul utan det.
• Skaffa mig ett bra sommarjobb som jag verkligen trivs med och som jag verkligen vill jobba med!
• Äta nyttigare, så lite socker och mjöl som möjligt!
• Mer promenader.


RSS 2.0